Мероприятия и сватби


ТиймбилдингПирин Голф  и Кънтри Клуб е чудесно място за тиймбилдинг, в съчетание с релаксираща почивка, СПА, басейн и интересни занимания. В разгара на лятото, тук ще се радвате на планинска свежест, прохлада, тишина, чудесен сън и редица удобства.

СПА центърът на комплекса разполага с голям вътрешен и три външни басейна с шезлонги. Термалната зона включва сауна, парна баня, римска баня, инфраред кабина, керамични лежанки за почивка и др. Богато СПА меню предлага масажи, терапии, козметични процедури, джакузита и вани. Обособени са 3 СПА апартамента с индивидуално ползване на сауна, джакузи, парна баня, инфраред кабина, в комбинация с едновременни терапии за двама.

Предлагат се два типа настаняване: в „Пирин Голф Хотел и СПА“ 5* и в Апартаментен комплекс 4*.
Стандартният пакт с изхранване включва закуска /BB/ или закуска и вечеря /HB/. Специфичното е, че гостите, настанени в „Пирин Голф Хотел и СПА“ 5* закусват и вечерят в „Euro Kitchen- основния ресторант на хотела, а тези които са настанени в Апартаментен комплекс 4*- в ресторант Club House. Вечерята се сервира в периода от 18:30ч. до 21:00ч.

При минимум група от 50 души, вечеря може да бъде организирана самостоятелно в слънчевия ресторант La Foret в Пирин Голф Хотел и СПА 5*. Менюто може да бъде предварително избрано, както и ястията при избор на блок маса. Цените на услугата в този случай са между 35лв. и 70лв. на човек. Вечерята може да продължи до 24 часа, след което се начислява така овъртайм в размер на 165лв. на час и с краен час до 4:00ч.

Club House е подходящия ресторант за празнични вечери с музикална програма, DJ, хора и танци. Отличава с пространство, големи тераси и комфорт. Менюто за вечеря допълнително се дискутира, като може да бъде както сет меню, така и меню на блок маса с параметри в цената на човек между 35лв. и 70лв. Допълнително се договаря DJ и музикална програма /която може да бъде и външна услуга/. Работно време на ресторанта: началният час се съобразява с желанието на клиента. Крайният част е 24:00ч., след което се начислява такса овъртайм в  размер на 165лв. на час. Събитието може да продължава до 4:00ч.

Пиано бар „Мелъди“
След 24 часа препоръчваме продължаване на събитието в Пиано Бар Мелъди. Необходима е предварителна заявка за делнични дни и минимална задължителна консумация. Ангажиране на Пиано бара за частно парти - минимална консумация на стойност 1 500 лева Ангажиране на част от Пиано бара за частно парти с възможност за посещение на обекта и на гости от комплекса- минимална консумация 30 лева на човек

Семинари, обучения, тиймбилдинги могат да бъдат в различни формати.

Семинарна зала
в Пирин Голф Хотел и СПА - общ капацитет от 210 места, като посредством дървени паравани се разделя на 3 отделни секции. Тя е в близост до ресторантите „Европейска кухня“ и „Вкусът на Азия“, където могат да се организират кафе паузи, брънч, обяд и др.

Ресторант Half Way House
През лятото привлекателно е предложението за изнесени семинари, в комбинацията с обяд или пикник. Ресторантът е светъл и просторен за минимум 30 човека. Състои се от основна зала, където може да се организира обяд или кафе пауза и покрита тераса, където могат да се подредят масите за занимания.
Предимство е близостта на тренировъчните голф игрища, т.нар. Драйвинг рейндж, в случай на организирането на групов голф урок или пътинг състезание.
Храненето на обяд може да се организира и като пикник със задължителните мезета на жар, приготвяни на място и хапване на открито.

Membеr`s Area или Зоната за членове в Club House
Семинарните занимания могат да бъдат в удобен формат, като кафе паузата или обяда могат да се сервират в ресторант Club House.
 

Спортни активности
Голфът е за всички! Голфът е единственият спорт, при който няма съдя.
Всичко тук се основава на честната игра, на джентълменството, уважение, достойнство, толерантност, внимание и др. – етичност, която е важна както за междуличностните отношения, така и за бизнеса. Голфът има правила, принципи и е игра, която се учи.


Груповият голф урок се осъществява на Драйвинг рейнджа и включва стикове, топки и обучение с инструктор. Цената на заниманието е на човек, с продължителност 50 мин. и в зависимост от броя на участващите в него.
Допълнително се предлага пътинг състезание за цялата група.

Самото голф занимание може да бъде предшествано в предходния ден /в деня на пристигане/ от Инфо тур и среща с инструктор от Голф академията, представяне на Пирин Голф Клуб и неговите две голф игрища, разходка и запознаване с голф терените и спецификите на голф играта. Продължителност 30 мин. Осъществява се в периода от 17:00ч. до 18:00ч.

Разходки и тичане
Покрай границата на Пирин Голф Клуб върви пътека, която е с дължина 5км. и е подходяща за разходки сутрин, крос и каране на колело. Пътеката е позволена за разходки, като е забранено излизането извън очертанията на пътя и навлизането на голф терена. Препоръчва се спазването на тишина и внимание към играещите голфъри. Разрешено е разхождането на домашни любимци на каишка, като собствениците поемат ангажимента за събиране на техните екскременти.

Излети сред природата и пикник
Пирин Голф Клуб се намира на входа на Национален Парк Пирин, парков район хижа Яворов /Бетеловото/. Гостите на комплекса могат да направят кратки излети с организиране на пикник и бране на билки на широките поляни около комплекса.
Най-краткият пешеходен маршрут е до местността Калята /1 час в едната посока/
По-дългите маршрути са до хижа Яворов /2,30ч./ и до Яворовата поляна /на 50 мин. от хижата/

Други спортни дейности:
Наем на колело: 10лв/на час, скуош 20лв. за двама/на час, тенис на маса 10лв. за двама/на час

Последвайте посочения линк:
Мероприятия в Пирин Голф Клуб

Събития

Няма събития за тази дата!
« Септември »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании